Ζευγάρι σατανιστών σκότωσε και θυσίασε 22 ανθρώπους

Print
Κατηγορία: Σατανισμός
Published Date

sat

Δέος και τρόμο προκαλεί η αποκάλυψη πως ένα ζευγάρι σατανιστών, η Μιράντα Μπαρμπούρ και ο σύζυγός της, Ελίτ, θυσίασαν 22 ανθρώπους στο όνομα του σατανά!

Μάλιστα, η κατηγορούμενη είπε στους αστυνομικούς πως τα εγκλήματα οφείλονται στη σατανική κουλτούρα στην οποία εντάχτηκε από τότε που ήταν 13 χρόνων!

Η τελευταία δολοφονία που έκανε το ζευγάρι των σατανιστών ήταν ο στραγγαλισμός ενός  άντρα 42 ετών, τον οποίο εντόπισαν μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Η 19χρονη τον παρέσυρε σε ραντεβού και με τη βοήθεια του συζύγου της, τον μαχαίρωσε και τον στραγγάλισε, ενώ πέταξαν το άψυχο σώμα του σε σοκάκι της Πενσυλβάνια.

Το νεαρό ζευγάρι των δολοφόνων, «σατανιστών του Craiglist», όπως τους ονομάζει ο αμερικανικός Τύπος, ομολόγησε τη δολοφονία του 42χρονου TroyLaFerrara, τον περασμένο Νοέμβριο.

Η ομολογία της 19χρονης
Μιράντα Μπαρμπούρ και του 22χρονου συντρόφου της έγινε, σύμφωνα με την DailyMail, προκειμένου να αποφύγουν τη θανατική καταδίκη.Όπως ομολόγησε η 19χρονη, επί 6 χρόνια, μέσω αγγελιών όπου προσέφερε τον εαυτό της για "συντροφιά" σε κυρίους, ψάρευε θύματα, τα οποία σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, είναι "λιγότερα από 100", ενώ όπως ανέφερε κυνικά κατά τη διάρκεια της δίκης της, "θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα τα θύματα, αλλά δεν εμφανίστηκαν στο ραντεβού που είχαμε".

Η αστυνομία πιστεύει ότι μπορεί να στοιχειοθετήσει κατηγορίες για 22 από αυτές τις υποθέσεις, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σατανικό ζευγάρι να έχει όντως δολοφονήσει περισσότερους ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια της κράτησής της στις φυλακές, πριν τη διεξαγωγή της δίκης και σε καταθέσεις της στο
FBI, επέμενε ότι έχει διαπράξει όλες αυτές τις δολοφονίες και ότι μπορούσε να υποδείξει τα σημεία που είχε θάψει τα πτώματα. "Ψάχνετε για ολόκληρα πτώματα. Δε θα βρείτε, γιατί τα τεμάχισα", δήλωσε στους πράκτορες του FBI που την ανέκριναν.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, ο "σατανικός της εαυτός" την καθοδηγούσε να κάνει όλες αυτές τις δολοφονίες, για τις οποίες ακολουθούσε και "τελετουργικό".

Σε συνεργασία με το σύζυγό της, έκλεινε τα ραντεβού με άντρες που αναζητούσαν γυναικεία συντροφιά και μετά από το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού, επέλεγαν το επόμενο θύμα, που "έπρεπε να πληρώσει για τις κακές του πράξεις", όπως ομολογούν.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ανοίξει και πάλι δεκάδες υποθέσεις, που είχαν μείνει στο σκοτάδι λόγω έλλειψης στοιχείων και προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με εκατοντάδες εξαφανίσεις αντρών από πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται, ότι η 19χρονη σε συνέντευξή της από τη φυλακή στην εφημερίδα  "Daily Item" είχε ισχυριστεί, ότι μαζί με το σύζυγό της είχαν σκοτώσει τουλάχιστον 22  ανθρώπους στο πλαίσιο της λατρείας του Σατανά.

 

 

sat2Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το FBI δεν έχει βρει ακόμα στοιχεία ικανά για να απαγγελθούν κατηγορίες  σε βάρος του ζευγαριού για τις 22 δολοφονίες.   

http://www.metrogreece.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/436237/Default.aspx

http://directnews.gr/

Star gr 

Sunday the 19th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©