H «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ»: ΕΤΗΣΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Print
Κατηγορία: Σατανισμός
Published Date

« Στο Clisson ο πρώην δήμαρχος Coudrais δεν θα ξαναχορέψει …. με τον διάβολο».

giortikolasis1

 Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Ο σοσιαλιστής συνταξιούχος εκπαιδευτικός M. Coudrais ήταν ο απερχόμενος δήμαρχος της ήσυχης κατά τα άλλα επαρχιακής πόλης του Clisson κοντά στην Nantes στη BΔ Γαλλία. Την κανονικότητα των ρυθμών της πόλης διατάραξε στο όνομα της «μουσικής διαφορετικότητας» μια εκδήλωση, φεστιβάλ που ονομάστηκε Hellfest « η Γιορτή της Κόλασης» που συγκεντρώνει το απάνθισμα συγκροτημάτων της σατανιστικής μουσικής. Φιλοξενήθηκε κατά την θητεία του Coudrais τον περασμένο Ιούνιο γι’ αυτό και οι ψηφοφόροι του τον τιμώρησαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για μια γιορτή μίσους κατά του χριστιανισμού.

Αντεστραμμένοι σταυροί ρίχθηκαν στην πυρά. Οι μουσικοί επιδόθηκαν σε ύβρεις κατά των προσώπων του Χριστού και της Παναγίας. Μια μουσική προπαγάνδα που υποκινεί την βεβήλωση ιερών τόπων και κοιμητηρίων που στην Γαλλία τείνει να γίνει επιδημικό φαινόμενο. «Αυτές οι εκδηλώσεις καταστρατηγούν το άρθρο1ο του γαλλικού συντάγματος που ορίζει το σεβασμό όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων» δηλώνουν οι περίοικοι.

giortikolasis2

 

Τον Ιούνιο του 2013 ένα ρεπορτάζ της τηλεόρασης με τον τίτλο «Zoneinterdite» (Απαγορευμένη Ζώνη) στο M6 άσκησε πολεμική και κατέγραψε τις αντιδράσεις των περίοικων κατά των ερασιτεχνών και φίλων της Métal. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής κατήγγειλαν ότι αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους γιατί διαταράχθηκαν από τα ουρλιαχτά, τον εκκωφαντικό θόρυβο της ηχορύπανσης και την απίστευτη συμπεριφορά των συμμετεχόντων. Υπογράφτηκε ένα κείμενο διαμαρτυρίας. Η συλλογή υπογραφών ξεπέρασε τις 7500 για την ακύρωση του φεστιβάλ. Οι κάτοικοι δεν εισακούστηκαν αφού οι διοργανωτές αρνήθηκαν την αντιθρησκευτική αναφορά του όλου εγχειρήματος.

giortikolasis3

Ο δήμαρχος του Clisson ο Jean-PierreCoudrais συνδιοργανωτής του φεστιβάλ, το χρηματοδότησε με 200.000 έως 1.000.000 ευρώ. Έχασε τις εκλογές από την τιμωρητική διάθεση των κατοίκων. Ο σχηματισμός του «Clissonavenir (μέλλον)» ηττήθηκε από αυτόν του XavierBonnet «Clissonavanttoutcestvous» (Clisson Πρώτα απ’ όλα είστε εσείς).

giortikolasis4

Μέχρι στιγμής υπάρχουν λίγες πιθανότητες εκτός απροόπτου για ακύρωση του προγραμματισμένου φεστιβάλ για το 2014. Ωστόσο το επιχείρημα της προεκλογικής του νέου δημάρχου που τον έφερε στην πρώτη θέση, ήταν η δημιουργία «επιτροπής γειτονιάς» που θα αφουγκράζεται το δημότη στον οποίο ο προκάτοχός  του επέβαλε ετσιθελικά την Hellfest την Γιορτή της Κόλασης.

giortikolasis5

ο απερχόμενος δήμαρχος της γαλλικής πόλης σε σατανιστική χειρονομία

http://www.pentapostagma.gr/2014/05/h-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9.html#.U4WJIdJ_u_g

Monday the 20th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©