Φρίκη: 42χρονος Αγγλοκύπριος σατανιστής βίασε και κακοποίησε 19χρονη!

Print
Κατηγορία: Σατανισμός
Published Date

Πίσω από τα κάγκελα πρόκειται να περάσει τα επόμενα εννέα χρόνια ο Αγγλοκύπριος Πέτρος Ευαγγέλου, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το βιασμό κοπέλας 19 χρόνων στο διαμέρισμά του στο Ίσλινγκτον του Βορείου Λονδίνου, πέρυσι τον Ιούνιο.

Ο Ευαγγέλου είχε γνωρίσει το θύμα του σε νυκτερινό κέντρο και το είχε οδηγήσει στο σπίτι του, όπου ήπιαν αλκοόλ και έκαναν χρήση κάνναβης. Στη συνέχεια, ο Αγγλοκύπριος επιτέθηκε στην κοπέλα και την κακοποίησε μέσα σε ειδικό δωμάτιο που είχε διαμορφώσει ως «ναό» για το Σατανά.

Η άτυχη 19χρονη προσπάθησε να καλέσει τους γείτονες σε βοήθεια, χτυπώντας τα τζάμια του σπιτιού, ωστόσο κανείς δεν άκουσε τις φωνές αγωνίας της. Ακολούθως, επιχείρησε να αποδράσει από το σπίτι, όμως ο δράστης την πρόλαβε στις σκάλες.

Ο καταδικασθείς, ο οποίος έχει στο μέτωπό του τατουάζ σε σχήμα πεντάλφας, δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας ούτε φάνηκε να ταράζεται όταν ο εισαγγελέας διάβασε στο δικαστήριο τη δήλωση του θύματός του, το οποίο πάσχει πλέον από μετατραυματική διαταραχή.

«Η εμπειρία αυτή θα μείνει στο μυαλό μου για την υπόλοιπη ζωή μου. Ούτε καν ο ύπνος δεν μου προσφέρει λησμονιά, αφού το πρόσωπό του στοιχειώνει τους εφιάλτες μου», ανέφερε η κοπέλα στη δήλωσή της, περιγράφοντας πως η επίθεση της έχει καταστρέψει την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Στη συνεδρίαση, όπου ορίστηκε η ποινή του 42χρονου, ο δικαστής δικαιολόγησε την απόφασή του να επιβάλει τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή, λόγω της ιδιαίτερης σκληρότητας του δράστη και των ψυχολογικών και σωματικών βασανιστηρίων στα οποία υπέβαλε το θύμα του, πριν εκείνο κατορθώσει να ξεφύγει και να καταρρεύσει σε δρόμο κοντά στο σπίτι του. 

Από το «Πρώτο ΘΕΜΑ»

Monday the 17th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©