Αποποιείται ευθυνών η Ρωσίδα ύποπτη για το θάνατο Λετονής σε τελετή Σαμανισμού

Print
Κατηγορία: Μαγεία
Published Date

Του Πάμπου Βάσιλα

Κατάθεση στην οποία προβάλλει τους δικούς της ισχυρισμούς για την τελετή Σαμανισμού την περασμένη Τρίτη, κατά την οποία έχασε τη ζωή της 34χρονη Λετονή, έδωσε στις ανακριτικές Αρχές η 50χρονη Ρωσίδα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό λόγω κάποιων επιπλοκών στην εγκυμοσύνη της.

Στην κατάθεση της η 50χρονη, φέρεται να προβάλλει κάποιες εκδοχές για το θέμα της χρήσης της ουσίας Διμεθυλοτρυπταμίνη, η οποία αναμίχθηκε σε ρόφημα κατά τη διάρκεια της ειδωλολατρικής τελετής και η οποία φαίνεται να αποτέλεσε την αιτία θανάτου της 34χρονης. 

Πάντως, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων από άτομα που συμμετείχαν στη τελετή Σαμανισμού την περασμένη Τρίτη και φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει κάποιες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δυνατό να πραγματοποιήθηκαν κατά καιρούς τέτοιες τελετές και σε άλλες πόλεις της Κύπρου.
 
Η Αστυνομία εξακολουθεί να προσπαθεί να συλλέξει πιο ακριβή στοιχεία για την ταυτότητα του Κολομβιανού που φέρεται να είναι το άτομο που ταξίδεψε στην Κύπρο και προμήθευσε τη Ρωσίδα με την Διμεθυλοτρυπταμίνη.
 
Ως εκ τούτου, δεν έχει ακόμη υποβληθεί στην Ιντερπόλ διάβημα για τον εντοπισμό και έκδοση του στις κυπριακές αστυνομικές Αρχές.    

http://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/772887/apopoieitai-efthynon-ga-thanato-letonis-apo-rofima

Saturday the 6th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©