«Η Σαϊεντολογία του κατέστρεψε τη ζωή»: Πώς οδηγήθηκε στην αυτοκτονία ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ

Print
Κατηγορία: Σαηεντολογία
Published Date

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ

Προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ είχε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ και γιος της Λίζα Μαρί, και είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης λίγο προτού αυτοκτονήσει στην πολυτελή έπαυλη της μητέρας του. Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως κατηγορούσε τη Σαϊεντολογία πως του είχε καταστρέψει την ζωή.

Ο 27χρονος Μπέντζαμιν Κίο βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, καθώς φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο πολυτελές αρχοντικό της μητέρας του στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Η Σαϊεντολογία κατέστρεψε τη ζωή του

Παιδικός του φίλος αποκάλυψε στο συγγραφέα Τόνι Ορτέγκα πως ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ πρόσφατα πάλευε με το αλκοόλ και τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Η πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, ισχυρίστηκε επίσης πως ο Κίο του μίλησε πρόσφατα για το πως «καταστρέφει η Σαϊεντολογία τα παιδιά» καθώς και ο ίδιος μαζί με την αδερφή του έχουν μεγαλώσει σ’ αυτήν την αίρεση, προτού η μητέρα τους, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έρθει σε διαφωνία με τον αμφιλεγόμενο ηγέτης της, τον Ντέιβιντ Μισκάβιτζ, το 2014. «Το πιο σημαντικό είναι πως όλη η οικογένεια διαμορφώθηκε από τη Σαϊεντολογία και τώρα πληρώνει το τίμημα» τονίζει η πηγή.

Η πηγή εικάζει επίσης πως η συμμετοχή της οικογένειας στη Σαϊεντολογία πιθανότατα ευθύνεται για τον αποκλεισμό του 27χρονου από κατάλληλη φροντίδα ψυχικής υγείας, ενώ παράλληλα λειτούργησε ως μια «αποσταθεροποιητική δύναμη μεταξύ των γονέων και των παιδιών» αναφέρει το Underground Bunker. Να σημειωθεί πάντως, πως ο πατέρας του Μπέντζαμιν Κίο και ο πρώτος σύζυγος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ Ντάνι Κίο, εξακολουθεί να είναι μέλος της Σαϊεντολογίας.

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/kosmos/saientologia-katestrepse-zoi-aytoktonia-eggonoy-elbis-prislei

Wednesday the 27th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©