Απίστευτη εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου από αυτόκλητη «εκκλησία»

Print
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Δύο Καναδοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, αντιμετωπίζουν δεκάδες κατηγορίες για καταπάτηση του Περί Προστασίας των Καταναλωτών Νόμου για Τρόφιμα και Φάρμακα. Κατηγορούνται ότι προωθούσαν ένα λεγόμενο «θαυματουργικό τονωτικό φάρμακο» μέσω διαδικτυακής «εκκλησίας», ως θεραπεία όλων των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, του HIV / AIDS, του Alzheimer και του αυτισμού.

Οι κατηγορίες εναντίον του Στάνλεϊ και της Σάρα Νόβακ (Stanley and Sara Nowak) έρχονται ύστερα από μακροχρόνιες προειδοποιήσεις των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας του Καναδά (Health Canada), σχετικά με τους κινδύνους από την παρουσία χλωριώδους νατρίου (sodium chlorite) στο λεγόμενο «Θαυματουργικό Μεταλλικό Διάλυμα» «Miracle Mineral Solution» (MMS), ένα μη εγκεκριμένο προϊόν που διανέμεται ευρέως μέσω του διαδικτύου.

Ο Jim Humble είναι ο ιδρυτής και ηγέτης της λεγόμενης «εκκλησίας» «Γένεσις 2 για Υγεία και Θεραπεία» (“Genesis II Church of Health and Healing”), η οποία χρησιμοποιεί το MMS στα λεγόμενα «μυστήριά» της (as a sacrament). Ο ίδιος αυτοαποκαλείται ως ο «αρχαίος θεός από το Γαλαξία Ανδρομέδα, που στάλθηκε στη γη για να σώσει την ανθρωπότητα.

http://www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/miracle-mms-nowak-health-canada-bleach-1.4481198

Saturday the 16th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©