ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ

Print
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Με 2 χιλ. ευρώ «έλυνε» απιστία

Επειθε απελπισμένες γυναίκες ότι έβγαζε την τύχη από φωτογραφίες και ότι μπορούσε να λύσει τα μάγια, προκειμένου οι άπιστοι σύζυγοι να επιστρέψουν στις οικογενειακές τους εστίες, τσεπώνοντας με τον τρόπο αυτό χιλιάδες ευρώ...

Ύποπτη στην υπόθεση αυτή είναι 38χρονη άνεργη από την Αραδίππου, εναντίον της οποίας διερευνώνται αδικήματα που αφορούν την άσκηση μαγείας ή μαντείας με αμοιβή, τα οποία διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2017.

Η 38χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και εναντίον της εκδόθηκε διάταγμα τετραήμερης κράτησης για συμπλήρωση των αστυνομικών ανακρίσεων. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο αρχιαστυφύλακας Δημήτρης Αντωνίου, καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Αραδίππου από γυναίκα που διαμένει σε κοντινή κοινότητα, ότι κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα πλήρωσε την ύποπτη με το συνολικό ποσό των 2.100 ευρώ, με την προϋπόθεση να τη βοηθήσει να «ανανεώσει» τη σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Μαγικό υγρό!

Η παραπονούμενη κατήγγειλε συγκεκριμένα ότι κατά τις συναντήσεις που είχε με την ύποπτη, αυτή της ισχυριζόταν ότι μπορούσε να βγάλει την τύχη ενός προσώπου έχοντας μόνο τη φωτογραφία του και ότι μπορούσε να λύσει τα μάγια που είχαν γίνει, δήθεν, στον εν διαστάσει σύζυγό της. Για το σκοπό αυτό, της έδινε γυάλινα μπουκαλάκια που περιείχαν άγνωστο υγρό με συγκεκριμένες οδηγίες, ότι δηλαδή θα έπρεπε να ρίξει το υγρό στον καφέ του συζύγου της και παράλληλα θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το ίδιο υγρό για το σφουγγάρισμα του σπιτιού της… Σε μια άλλη περίπτωση, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της παραπονούμενης, η 38χρονη της έδωσε δύο λαμπάδες για να τις ανάψει σε εκκλησία, με σκοπό να ανανεωθεί η σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Στις 13 Ιουνίου μέλη της Αστυνομίας Αραδίππου διενήργησαν έρευνα στο σπίτι της 38χρονης, όπου εντοπίστηκε σημειωματάριο με αριθμούς τηλεφώνων, που πιστεύεται ότι ανήκουν σε πελάτισσες της συλληφθείσας, τις οποίες δεχόταν έναντι αμοιβής. Πρόκειται για πρόσωπα από όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου… Βρέθηκαν, επίσης, δέκα πλαστικά μπουκαλάκια, που δεν ήταν σφραγισμένα, τα οποία περιείχαν άγνωστο υγρό. Όλα παραλήφθηκαν και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το είδος του υγρού.

Για πλάκα

Η ύποπτη ανακρίθηκε και αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση που διερευνάται εναντίον της. Όπως ισχυρίστηκε, παλιά «διάβαζε» τον καφέ σε διάφορες γυναίκες, αλλά… για πλάκα, όπως είπε. Για συμπλήρωση των ανακρίσεων η Αστυνομία θα πάρει 25-30 καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της 38χρονης, ενώ τα άτομα των οποίων οι αριθμοί τηλεφώνων βρέθηκαν στο σημειωματάριο της ύποπτης θα κληθούν στην Αστυνομία για να δώσουν καταθέσεις. Ο συνήγορος της ύποπτης δεν έφερε ένσταση στην τετραήμερη κράτηση της πελάτισσάς του.

Πηγή: https://politis.com.cy/article/me-2-chil-evro-eline-apistia

Tuesday the 19th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©