Ανησυχία προκαλεί η διοργάνωση φεστιβάλ Halloween στις νέες εγκαταστάσεις της Σαηεντολογίας στην Ιρλανδία. Το φεστιβάλ απευθύνεται πρωτίστως στα παιδιά

Print
Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017

Το κτίριο της Σαηεντολογίας στο Δουβλίνο (Image: Facebook)

Πολλές ανησυχίες εγείρονται σχετικά με «φιλική προς τα παιδιά» εκδήλωση, που διοργανώνεται αυτές τις μέρες στις εγκαταστάσεις της Σαηεντολογίας στο Δουβλίνο, με την ευκαιρία της παγανιστικής εορτής Χαλοουίν (Halloween).

Πρώην Σαηεντολόγος χαρακτηρίζει το γεγονός ως μεθόδευση της Σαηεντολογίας «να φέρουν κόσμο κοντά», ώστε στη συνέχεια, με ψευτοευγένειες και βομβαρδισμό ψευτοαγάπης, να τους πείσουν ν’ αγοράσουν τα σεμινάρια που προσφέρονται στο κέντρο.

Σε φυλλάδια που μοίρασαν σε όλα τα σπίτια της περιοχής, καθώς και στο διαδίκτυο,  διαφημίζουν: «Ελάτε μαζί μας στο φεστιβάλ Halloween. Θα περιλαμβάνει βάψιμο προσώπου, σκάλισμα κολοκύθας, καλαθοπλεχτική και πολλά άλλα!».

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η λεγόμενη «Εκκλησία» της Σαηεντολογίας έχει 87 εγγεγραμμένα μέλη στην Ιρλανδία αλλά, το νέο κέντρο φημολογείται ότι έχει προσωπικό 250 ατόμων, γεγονός που προκαλεί φόβους για μαζική εκστρατεία στρατολόγησης νέων μελών στη χώρα.

Το κέντρο της Σαηεντολογίας στο Δουβλίνο άνοιξε μόλις πρόσφατα, στις 14 Οκτωβρίου 2017, ενώ 1000 περίπου Σαηεντολόγοι κατέφθασαν απ’ όλο τον κόσμο για να παραστούν στους εορτασμούς των εγκαινίων του μεγαλύτερου κέντρου της Οργάνωσης στην Ευρώπη…

Ογδόντα περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν στις 29 Οκτωβρίου έξω από το κτίριο για να διαμαρτυρηθούν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, με παρουσία μελών της Ιρλανδικής αστυνομικής δύναμης.

Μια από τις διοργανώτριες της διαμαρτυρίας, η Fiona O’Leary ανέφερε:

«Η μεγάλη μου ανησυχία είναι ότι στοχεύουν στα ευάλωτα παιδιά, που δεν είναι σε θέση να αποφασίσουν τα ίδια για τη ζωή τους»…

http://www.dublinlive.ie/news/dublin-news/concerns-raised-dublin-scientology-centre-13812166

Wednesday the 12th. Joomla 2.5 Templates. Copyright © 2012. Παγκύπρια Ένωση Γονέων. | Developed by Logosnet.cy.net
Copyright 2012

©