"ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ – ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ;"
(SCIENTOLOGY SEX ASSAULT NIGHTMARE)

By PHILIP RECCHIA

October 2, 2005

Πρώην μέλος της Σαηεντολογίας, έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε, ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον επόπτη της «οργάνωσης», άτομο που την εξανάγκασαν να ζει μαζί του, στην ηλικία των 16-17 χρόνων.
Σύμφωνα με την καταγγελία της J.S, ο 27χρονος Gabriel Williams, επόπτης, πέντε χρόνια πριν, την ανάγκασε να έρθουν σε επαφή από το πρώτο βράδυ.
Αφού ο Gabriel κατηγορήθηκε για βιασμό και παιδεραστία, αργότερα καταδικάστηκε και για σεξουαλική επίθεση και παιδεραστία. Η οικογένεια του θύματος δέχθηκε απειλές θανάτου, παρακολούθηση και παρενόχληση.
Ο σύζυγος της J.S ανέφερε : «Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίσει, ότι, όταν ο Tom Cruise αποκαλεί την ψυχιατρική ως ψευδοεπιστήμη, αυτό οφείλεται στην πλύση εγκεφάλου που χρησιμοποιεί η Σαηεντολογία στους ανθρώπους».
Σύμφωνα με την Σαηεντολογία, η ψυχιατρική είναι πηγή κακού. Τα μέλη που επισκέπτονται ψυχιάτρους ή παίρνουν ψυχιατρικά φάρμακα δεν μπορούν να επιτύχουν την «πνευματική ελευθερία».
Από αγωγή που κινήθηκε εναντίον του Ουίλιαμς και της Σαηεντολογίας, το θύμα έλαβε μια γενναιόδωρη αποζημίωση που αγγίζει τα $700.000.
Το θύμα και ο σύζυγος του, μεγάλωσαν ως Σαηεντολόγοι, στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

Η δοκιμασία της κοπέλας άρχισε το 2000, όταν έγινε επόπτης κάτω από την επίβλεψη του Williams.

Έπρεπε να εργάζεται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και να ζει μακριά από τον σύζυγό της.

Ο Williams την εκφόβιζε, ότι, αν μιλούσε θα τη σκότωνε, ή ακόμη ότι θα την έστελνε σε ψυχίατρο και θα απομακρυνόταν από την οικογένεια της.
Η αιτία του κακού ήταν η ίδια, έλεγε ο δράστης, γιατί στην προηγούμενη ζωή της ήταν κακιά.
Όταν το Μάιο του 2001, ο σύζυγός της εντόπισε στο σώμα της μελανιάσματα τότε αναγκάστηκε να πει την ιστορία της.
Την επόμενη ημέρα, ενημερώθηκε ο πατέρας της, ο οποίος με τη σειρά του πήρε την οικογένεια του και απομακρύνθηκε από την οργάνωση, για να την ενημερώσει λίγες μέρες αργότερα, σχετικά με τις πράξεις του Williams.
Ανώτερος υπάλληλος της Σαηεντολογίας, του είπε να μην πάει στην αστυνομία, γιατί με αυτό τον τρόπο η κόρη του θα κατέληγε στις υπηρεσίες ανηλίκων.
Ο Jeff Quiros, πρόεδρος της Σαηεντολογίας του Σαν Φρανσίσκο, δήλωσε, ότι, η οργάνωση δεν γνώριζε για τη σχέση αυτή.
Ο Ουίλιαμς συνελήφθη στη Φλώριδα το 2002.
Όταν ο G. έκανε αστική μήνυση εναντίον του Williams και της Σαηεντολογίας, κάποιος τηλεφώνησε στον πατέρα του απειλώντας τις ζωές τους.
Ο Ουίλιαμς αφού εξέτισε φυλάκιση οκτώ μηνών, νυμφεύτηκε και ζει στην Καλιφόρνια.


http://www.nypost.com/new/nationalnews/54587.htm

Πίσω